AJANKOHTAISTA

 

Täällä uutisoimme ja kerromme hankkeessa järjestettävistä tapahtumista, tulevista toiminnoista ja raportoimme hankkeen tuloksista

 

11.2.2020

LaTVa-hanke jalkautuu Kiteen päiväkoteihin joulukuun työpajan purkamisen merkeissä

Latva-hanke jalkautuu tammi-helmikuussa Kiteen päiväkoteihin purkamaan joulukuun työpajan tuloksia, vastaamaan työpajassa saatuun palautteeseen sekä kertomaan mitä hankkeessa seuraavaksi tapahtuu. Työpajojen purkujen yhteydessä hankkeen työntekijät ovat kuulleet varhaiskasvatuksen työntekijöiden kuulumisia ja päässeet tutustumaan lisää toimintaympäristöihin. Mukana monessa purussa on ollut myös Siun soten ammattilaisia, jotka osallistuivat myös joulukuun työpajaan. Kiitos hyvistä keskusteluista ja ideoista näissä tapaamisissa kaikille!

4.2.2020

LaTVan alkukysely sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille alkaa torstaina 06.02.2020

 

 

 

 

 

Hei Kiteen alueella työskentelevä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen/esimies !

Tervetuloa osallistumaan Laajenevat toimintaympäristöt varhaiskasvatuksessa (LaTVa) -hankkeen toteuttamaan alkukyselyyn, joka on suunnattu Kiteellä alle kouluikäisten kanssa työskenteleville sosiaali- ja terveydenhuollon (Siun sote) ammattilaisille. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää minkälaisiin lasten tuen tarpeisiin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset pystyvät tällä hetkellä vastaamaan ja minkälaisiin lasten haasteisiin vastaamiseksi tarvitaan tukitoimien kehittämistä.

Osallistumalla alkukyselyyn olet mukana kehittämässä Kiteen alueen sosiaali- ja terveydenhuollon varhaiskasvatukseen liittyviä tukitoimia ja toimintaympäristöä lapsen tuen tarpeiden tunnistamiseksi. Alkukyselyyn vastaaminen tapahtuu nimettömänä ja osallistumisesi on vapaaehtoista. Käsittelemme alkukyselyn vastauksia luottamuksellisesti ja hyviä tutkimuseettisiä periaatteita noudattaen. Tarkemmat tiedot tutkimuksen toteuttamisesta sekä aineistonkäsittelystä ja säilyttämisestä löydät tietosuojalomakkeesta ja tutkimustiedotteesta (alla).

Alkykysely on saatavilla verkkolomakkeena, johon sosiaali- ja terveydenhuollon esimiehet jakavat linkin sähköpostitse kaikille asianomaisille. Esimiehille on oma kyselylomakkeensa. Kyselylomakkeen täyttämiseen menee noin 30-45 minuuttia.

Tässä ovat linkit alkukyselyn tutkimustiedotteisiin: tutkimustiedote sotelaisille ja tietosuojaseloste

Lisätietoja tutkimuksesta saat:

  • Tutkijatohtori Kaisa Pihlainen (kaisa.pihlainen@uef.fi)
  • Projektitutkija Lotta Aavikko (lotta.aavikko@uef.fi)

 

 

 

 

 

29.10.2019

TIEDOKSI

ALUEELLINEN TYÖPAJA  JÄRJESTETÄÄN KITEEN KOULUKESKUKSESSA 11.12.2019 KLO 17-19

TILAISUUS AUKEAA KLO 16.30 ilmottautumisen ja kahvihetken kera, jolloin kaikilla on mahdollisuus tutustua erilasiin materiaaleihin ja käytänteihin liittyen haastavaan käyttäytymiseen. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20.10.2019

LaTVan alkukysely Kiteen varhaiskasvatuksen henkilökunnalle alkaa maanantaina 21.10 ja sulkeutuu 31.10

 

 

LaTVan alkukyselyn tarkoituksena on selvittää, millaisiin lasten tuen tarpeisiin varhaiskasvatuksen ammattilaiset pystyvät tällä hetkellä vastaamaan, minkälaista osaamista varhaiskasvatuksen henkilökunnalla on ja millaisiin lasten haasteisiin vastaamiseksi tarvitaan tukitoimien kehittämistä. Alkykysely on saatavilla paperisena ja verkkolomakkeena, johon Kiteen päiväkotihoidon esimies Nelli Koskinen (nelli.koskinen@kitee.fi) lähettää linkit sähköpostitse kaikille asianomaisille. Kyselylomakkeen täyttämiseen menee noin 20-30 minuuttia.  Kyselystä vastaa Itä-Suomen Yliopisto ja kyselyyn osallistuminen on vapaaehtoista.

Tässä ovat linkit alkukyselyn tutkimustiedotteisiin: tutkimustiedote varhaiskasvattajille ja tietosuojaseloste

Lisätietoja tutkimuksesta saat:

  • Tutkijatohtori Kaisa Pihlainen (kaisa.pihlainen@uef.fi)
  • Projektitutkija Lotta Sundelin (lotta.sundelin@uef.fi)

 

 

 

16.9.2019

Alkuseminaari 16.9.2019

Katso alkuseminaarivideo