LaTVan alkukysely Kiteen varhaiskasvatuksen henkilökunnalle alkaa maanantaina 21.10 ja sulkeutuu 31.10

Mainos varhaiskasvatuksen alkukartoituskyselyyn.

LaTVan alkukyselyn tarkoituksena on selvittää, millaisiin lasten tuen tarpeisiin varhaiskasvatuksen ammattilaiset pystyvät tällä hetkellä vastaamaan, minkälaista osaamista varhaiskasvatuksen henkilökunnalla on ja millaisiin lasten haasteisiin vastaamiseksi tarvitaan tukitoimien kehittämistä. Alkykysely on saatavilla paperisena ja verkkolomakkeena, johon Kiteen päiväkotihoidon esimies Nelli Koskinen (nelli.koskinen@kitee.fi) lähettää linkit sähköpostitse kaikille asianomaisille. Kyselylomakkeen täyttämiseen menee noin 20-30 minuuttia.  Kyselystä vastaa Itä-Suomen Yliopisto ja kyselyyn osallistuminen on vapaaehtoista.

Tässä ovat linkit alkukyselyn tutkimustiedotteisiin: tutkimustiedote varhaiskasvattajille ja tietosuojaseloste

Lisätietoja tutkimuksesta saat:

  • Tutkijatohtori Kaisa Pihlainen (kaisa.pihlainen@uef.fi)
  • Projektitutkija Lotta Sundelin (lotta.sundelin@uef.fi)