ETSINTÄKUULUTUS !

Onko yrityksellänne varhaiskasvatukseen sopivaa teknologista tuotetta (esim. sovellus, laite), jota haluaisitte testata varhaiskasvatuksen toimintaympäristössä? Laajenevat toimintaympäristöt ja tuki varhaiskasvatuksessa (LaTVa) -hanke mahdollistaa sen.

Tammikuussa 2021 olemme aloittamassa pilottia Kiteen alueen varhaiskasvatuksessa, johon mukaan valituilla yrityksillä on mahdollisuus päästä mukaan. Pilotista saatte systemaattista käyttäjäkokemusta ja kehittämisehdotuksia varhaiskasvatuksen ammattilaisilta ja lapsilta.

Jos kiinnostuksenne heräsi tai haluatte keskustella/kysyä asiasta tarkemmin, otattehan meihin yhteyttä viimeistään 31.5.2020!

LaTVa-hankkeen sometilit ja hankkeen toimijoiden sekä rahoittajan logot.

Yhteydenotot voi välittää sähköpostitse osoitteeseen elias.kaasinen(at)siunsote.fi

Tätä ilmoitusta saa mieluusti jakaa eteenpäin!

 

Ystävällisin terveisin LaTVa-hanke