Yhteistyöuutisia!

Outloudin logo.LaTVa-hanke aloittaa yhteistyön Outloud Oy:n kanssa, joka on tamperelainen puheterapiapalveluja tuottava yritys. Heidän osaamisalueitaan ovat kuntouttavat sovellukset, kommunikoinnin apuvälinepalvelut ja koulutus. Oheinen kuva on Outloudin Eläinten juhlat-sovelluksesta, johon Kiteen ja lähialueiden varhaiskasvatuksen sekä lasten ja perheiden kanssa työskentelevät sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset pääsevät tutustumaan tulevassa työpajassamme. Tammikuussa 2021 aloitamme kolmannen pilottimme, jossa Outloudin ja muiden yhteistyökumppaneiden sovelluksia testataan varhaiskasvatuksessa laajemmin.

 

Näkymä Eläinten juhlat-sovelluksesta.

Hankkeemme tavoitteisiin kuuluu toimintaympäristön laajennus myös tekemällä yhteistyötä yritysten kanssa, ja Outloud sopii hankkeeseemme hienosti ! Odotamme innolla, että tekin pääsette tutustumaan Eläinten juhliin ja Outloudiin !

 

 

 

Jos haluat jo käydä tutustumassa, heidät löydät täältä

www.outloud.fi
Instagram: @outloudoy
Facebook: Outloud Oy

#latvahanke #eutukee #vipuvoimaa #yhteistyö #pilotti