Yhteistyöuutisia!

  • tehnyt

LaTVa-hanke aloittaa yhteistyön Outloud Oy:n kanssa, joka on tamperelainen puheterapiapalveluja tuottava yritys. Heidän osaamisalueitaan ovat kuntouttavat sovellukset, kommunikoinnin apuvälinepalvelut ja koulutus. Oheinen kuva on Outloudin Eläinten juhlat-sovelluksesta, johon Kiteen ja lähialueiden varhaiskasvatuksen sekä lasten ja perheiden kanssa työskentelevät sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset pääsevät tutustumaan tulevassa työpajassamme. Tammikuussa 2021 aloitamme kolmannen pilottimme, jossa Outloudin ja muiden yhteistyökumppaneiden sovelluksia testataan varhaiskasvatuksessa laajemmin.

 

Hankkeemme tavoitteisiin kuuluu toimintaympäristön laajennus myös tekemällä yhteistyötä yritysten kanssa, ja Outloud sopii hankkeeseemme hienosti ! Odotamme innolla, että tekin pääsette tutustumaan Eläinten juhliin ja Outloudiin !

 

 

 

Jos haluat jo käydä tutustumassa, heidät löydät täältä

www.outloud.fi
Instagram: @outloudoy
Facebook: Outloud Oy

#latvahanke #eutukee #vipuvoimaa #yhteistyö #pilotti