Tukiteknologiasalkku rakentuu

Yksi LaTVa-hankkeen tavoitteista ja toimenpiteistä on tukiteknologiasalkun kehittäminen. Salkku rakentuu tällä hetkellä peda.net-ympäristöön ja on kaikille tutustuttavissa. Kahdessa ensimmäisessä työpajassamme on kovasti toivottu uusia menetelmiä ja materiaaleja varhaiskasvatuksen arkeen ja nyt niiden jakamiseen hyödynnetään tukiteknologiasalkkua.

Mainoskuva tukiteknologiasalkusta.

Tarkoituksena on, että salkun avulla voidaan jakaa hyväksi havaittuja käytänteitä, materiaaleja ja linkkivinkkejä ammattilaiselta toiselle. Materiaaleja pääsevät tuottamaan Kiteen kaupungin varhaiskasvattajat ja Siun soten ammattilaiset ja ympäristön käyttöä harjoitellaan keväällä seuraavassa työpajassamme.

Kieli- ja kommunikaatio-osiosta löytyy esimerkiksi Kiteen varhaiskasvatuksen opettajien ryhmän tekemiä sosiaalisia tarinoita varmasti kaikille tuttuihin tilanteisiin varhaiskasvatuksen arjesta. Nämä materiaalit ovat siis suoraan hyödynnettävissänne ja tueksi löytyy teoriaa juuri tämän menetelmän käytöstä. Salkku rakentuu pikkuhiljaa, mutta käykääpä jo tutustumassa niin tiedätte mistä matskua on löydettävissä ja minne myös avullanne materiaalia tuotetaan! 🙂

Tukiteknologiasalkkuun pääset tästä: https://peda.net/kitee/varhaiskasvatus/latva