Lapsen oikeuksien viikolla koko perheen ulkoilurasteja Keski-Karjalassa

Lapsen oikeuksien viikolla Kiteelle, Rääkkylään ja Tohmajärvelle ilmaantuu perheille suunnattuja ulkoilurasteja. Rastit on mahdollista kiertää itsenäisesti perheen kesken silloin, kun kierrokselle löytyy sopiva ajankohta. Rasteilla on mahdollista käydä kellon ympäri 13.11.-22.11.2020 välisenä aikana. Kierrokselta löytyy lapsiperheille sopivia toiminnallisia ja pohdintaa sisältäviä rasteja. Kierroksella on mahdollista on osallistua myös arvontaan, jonka voittajalle on luvassa palkinto järjestäjiltä.

Mainos ulkoilurasteista. Toimijoiden logot.

Ulkoilurastit toteutuvat yhteistyössä Siun soten, Kiteen, Rääkkylän, Tohmajärven, Riverian, Kiteen Rotaryklubi ry:n, Perpe-keskuksen (Honkalampi-säätiö), Kiteen Marttayhdistys ry:n, Perhekeskuksen ja LaTVa-hankkeen toimesta. Yksi kierroksen rasteista on LaTVa-hankkeen suunnittelema.

Lähtöpaikkoja rasteille on useammalla alueella. Rastien sisällöt vaihtelevat jonkin verran alueittain, mutta myös samansisältöisiä rasteja löytyy lähtöpaikasta riippumatta.

Tervetuloa kierrokselle!

Lähtöpaikat:
Kitee:

1) Sepänniemen leikkipuisto Tavintien ja Koskelontien välissä (puisto näkyy vesilinnuntielle).

2) Kosteikko-alue, Ilmarisentie.

3) Hutsin koulu, Hutsintie 4.

4) Puhos: Seurantalon piha, Huvintie 7.

Kesälahti: Horkkanotkon urheilukenttä, Sortolammentie 1.

Rääkkylä: Nuorisotalon piha-alue, Kinnulantie 4.

Tohmajärvi: Liikuntahalli, Kirkkotie 10.