LaTVan loppukysely Kiteen alueen varhaiskasvatuksen ja soten toimijoille

LaTVa-hanke päättyy vuoden 2021 loppuun. Nyt onkin hyvä aika kuulla ajatuksianne koko hankkeesta, millaisia vaikutuksia olette arjessa huomanneet ja kuulla ideoita, joita teillä hankkeeseen liittyen on. Kyselyä on muokattu huomattavasti alkukyselystä eikä se ole ollenkaan niin laaja. Kyselylomakkeella on neljä sivua, ensin tunniste- ja taustatiedot, sitten kaksi kysymyssivua. Kyselyn täyttämiseen menee noin 10 minuuttia. Kyselyyn toivotaan vastauksia kaikilta varhaiskasvatuksen ja sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoilta (omat kyselyt).

Kuvia hankkeen eri toimenpiteistä.

Vakan kysely: https://link.webropolsurveys.com/S/7EBB09E4FFB865E7

Soten kysely: https://link.webropolsurveys.com/S/354EAF5F397CD899

 

Hankkeen toiminnasta saadaan kyselyiden avulla tieteellistä näyttöä, joka on kehitys- ja raportointityössä todella tärkeää, sillä luomme nyt täysin uusia toimintamalleja. Palautteenne ja kehitysideoiden pohjalta hankkeesta voidaan raportoida ja toimintamallia muokata sellaiseksi, että se aidosti vastaa arjen työtä ja sen tarpeisiin. Toimintamallia ja hankkeen tuloksia raportoidaan laajasti maakunnallisesti ja kansallisesti, joten ajatuksenne ovat merkityksellisiä.

Kiitos jo tässä vaiheessa aktiivisesta osallistumisestanne hankkeen kyselyihin, toimintaan sekä valtavan tärkeästä arjen työstä, joka on mahdollistanut hankkeen kehitystoiminnan. Hankkeen tuloksista raportoimme loppuseminaarissamme teille kaikille 29.11. sekä loppuraportissa, josta on tulossa selkeä ja helposti luettava tietopaketti laajenevista toimintaympäristöistä.

Vielä uudestaan linkki kyselyyn:

Vakan kysely: https://link.webropolsurveys.com/S/7EBB09E4FFB865E7

Soten kysely: https://link.webropolsurveys.com/S/354EAF5F397CD899

 

Kyselyyn vastausaikaa on reilu viikko, eli perjantaihin 05.11.2021. asti.

Kiitos ajastanne ja mukavaa viikkoa !

 

Yst.terv.

LaTVa-tiimi Anu, Lotta ja Elias

Jos kyselyyn liittyen on kysyttävää, voitte olla yhteydessä projektitutkija Lotta Aavikkoon

lotta.aavikko@uef.fi