Hankkeesta ja Siilinpiilon pilotista

Kuva Siilinpiilon päiväjärjestyksen läpikäynnistä
Tervehdys LaTVasta pitkästä aikaa !
Hankkeen projektityöntekijät Lotta ja Anu kirjoittivat Itä Suomen yliopisto – Parasta aikaa varhaiskasvatuksessa -blogi :in lyhyesti hankkeesta sekä upeasti onnistuneesta Siilinpiilon pilotista, jossa varhaiskasvatuksen metsäympäristöä kehitettiin lasten oppimisvalmiuksia tukevammaksi. Pilotin tuloksia laajennettiin hankkeen tavoitteiden mukaisesti myös muualle, käykäähän lukemassa. Pilotin myötä Siilinpiilossa on omaksuttu uusia käytänteitä, joita edelleen hankkeekin päättymisen jälkeen viedään eteenpäin Siilinpiilolaiseen tapaan. Kiitos Mäntyniemen Ikihonka Oy Päiväkoti Siilinpiilo hienosta pilotista tuolloin ja pilottiympäristönä toimimisesta hankkeessa ! Saimme arvokasta tietoa toimintaympäristöjen laajentumisesta sekä lasten saaman tuen kehittämisestä ❤
ps. Lähipäivinä kerromme teille myös loppuraportistamme, joka vihdoin näkee päivänvalon !