Tervetuloa LaTVa -hankkeen verkkosivuille

LaTVa – hankkeessa kehitettiin tutkittuun tietoon perustuvia ja teknologioita hyödyntäviä toimenpiteitä monitoimijaisesti varhaiskasvatukseen kolmiportaisen tuen organisoimiseksi ja alueellisten palvelujen kehittämiseksi Pohjois-Karjalassa.

Laajenevalla Toimintaympäristöllä tarkoitamme kaikkia niitä toimijoita, suunnitelmia ja ohjeistuksia, fyysisiä ympäristöjä sekä pedagogisia ja kuntouttavia menetelmiä ja välineitä, millä lapsen tuen tarpeisiin on mahdollista varhaiskasvatuksessa vastata.

Toimintamme tavoitteena oli hyödyntää ja kehittää yhteistoiminnallisesti erityispedagogiikan, varhaiskasvatuksen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten tietotaitoja lasten tuen tarpeista ja tukitoimista yhteistyössä yritysten kanssa. Hankkeessa mahdollistimme yrityksille tutkimustietoon perustuvien ja teknologioita hyödyntävien palvelujen kehittämisen varhaiskasvatukseen sekä tuotimme tietoa yhteistyömahdollisuuksista lapsen tukitoimien järjestämiseksi.

Hanke toteutettiin yhteistyössä Itä-Suomen yliopiston, Kiteen Kaupungin ja Siun soten kanssa osallistaen alueellisia yrityksiä ja muita toimijoita mukaan hankkeen kehittämistoimintaan.

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto rahoitti hanketta 541 115 euron suuruisella Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) tuen Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmasta kaudelle 8/2019 – 12/2021.

Toimijat

Lisätietoa Itä-Suomen yliopistosta.
Lisätietoa Kiteen kaupungista.
Lisätietoa Siun sotesta.


Yhteistyökumppanit

Lisätietoa Anne Revon yrityksestä.
Lisätietoa Päiväkoti siilinpiilosta.
Lisätietoa DigiBreikistä.

Lisätietoa Outloudista.

 

Rahoittaja

Lisätietoa Pohjois-Karjalan maakuntaliitosta.
Lisätietoa EU:n rakennerahastosta.
Lisätietoa Euroopan unionin rakennerahastosta.


 

 

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

LaTVa-hankkeen Instagram-tili.
Instagram
LaTVa-hankkeen Facebook-sivu.
Facebook
LaTVa-hankkeen YouTube-tili.
YouTube
LaTVa-hankkeen Twitter-tili.
Twitter